Veelgestelde Vragen


De Lijst


Mijn keuze voor elke zeefdruk: een lijst van blank ongelakt hout, en gematteerd glas tegen hinderlijke reflecties. De filosofie is simpel: de zeefdruk staat centraal, de lijst moet zich schikken. 
Bestel je een zeefdruk inclusief lijst? Dan wordt de print ingelijst naar je toe gestuurd, kan je ‘m zo aan de muur haken!

 

Technische info:
De lijst heeft de afmeting van het papier, en komt zonder passe-partout. Is het papier formaat A3, dan is de lijst dat ook (exclusief marge van de lijst). De lijst heeft een breedte van 1,5 cm en is voorzien van draaiveren met ophangogen. Vanaf A2 formaat heeft de lijst een driepunts-kabelophanging.


Levertijd

Na het plaatsen van je bestelling wordt het pakket zo snel mogelijk verzonden. Reken 1-3 werkdagen. Het kan zijn dat een passende lijst niet op voorraad is, dan duurt het iets langer. Daarover krijg je natuurlijk bericht.


Betaling

Tijdens het plaatsen van je bestelling kan je met iDEAL betalen. Je ontvangt direct een bevestiging als alles in orde is.


Verzending

  • Gratis verzending binnen Nederland!
  • Je ontvangt bij verzending een track en trace code.
  • Het pakket wordt aangetekend verstuurd, dus bij ontvangst moet je een krabbeltje te zetten. Weet je niet of je thuis bent? Laat het dan naar een PostNL punt sturen.
  • Wil je het pakket ophalen? Neem dan even contact op.  

Beschadiging

Om in aanmerking te komen voor schadevergoeding moet je de schade binnen vijf dagen na ontvangst melden. Stuur een foto van de verpakking en het product, dan wordt het zo snel mogelijk opgelost!


Wijzigen/Retourneren

  • Neem voor wijzigingen zo snel mogelijk contact op. Dan kan de bestelling vóór verzending nog worden aangepast.
  • Ben je niet tevreden over je aankoop, neem dan zo snel mogelijk contact op, misschien kunnen we het nog oplossen.
  • Zie je toch liever af van de aankoop, houdt dan rekening met het volgende:
    Na ontvangst heb je 14 dagen bedenktijd en neem binnen die tijd contact op. Vul het retourformulier in, en stuur de ontvangen zeefdruk binnen nog eens 14 dagen in de originele verpakking terug (verzendkosten zijn voor eigen rekening). Als het product in onbeschadigde staat is ontvangen maak ik het bedrag zo snel mogelijk over, maar minimaal binnen 14 dagen.